Bestuur

Bestuur 2017-2018

President & Secretary General: Lovisa Yrbäck

Het is aan mij het genoegen om jullie mede te delen dat ik voorzitter van dit ambitieuze bestuur ben voor het semester 2017/2018. Mijn naam is Lovisa, ik ben 21 jaar oud en kom uit Zweden. Op dit moment studeer ik de bachelor global law, ik hou erg van reizen, naar mijn mening is dit het enige wat je rijker maakt ondanks dat je geld hebt uitgegeven. Tijdens dit jaar streven we ernaar onze leden zoveel mogelijk te leren kennen, het netwerk uit te breiden en de ELSA spirit te verhogen. Ik nodig jullie allemaal uit om je bij ons aan te sluiten het aankomende jaar!

president@elsatilburg.nl & secgen@elsatilburg.nl

Treasurer: Rebecca Quazi

Hi, mijn naam is Rebecca Quazi, half Duits half Indiaas en ik studeer momenteel de law major in Liberal Arts and Sciences. Ik heb voor de functie penningmeester gekozen, omdat ik graag mijn kennis over financiën wil verbreiden.

treasurer@elsatilburg.nl

Vice President for Marketing: Ifigenia Polizos

Hoi allemaal! Mijn naam is Ifigenia Polizos, derdejaars Global Law studente en dit jaar ook de Vice President for Marketing bij ELSA Tilburg. Mijn doel is om ELSA Tilburg zo zichtbaar mogelijk te maken en zowel alle activiteiten als al het andere wat ELSA Tilburg te bieden heeft te promoten op de universiteit.

vpmarketing@elsatilburg.nl

Vice President for Academic Activities: Paul Dijkshoorn

Hallo iedereen! Ik ben Paul Dijkshoorn, een 25 jaar oud EU Economic and Competition Law masterstudent die het een eer vindt om zich dit jaar de Vice President voor Academic Activities van ELSA Tilburg te noemen. Het is mijn taak, samen met mijn commissie, om actieve evenementen te organiseren voor onze (potentiële) leden. Zou je graag willen samenwerken met ELSA Tilburg op lokaal, nationaal of internationaal niveau of ben je eenvoudigweg geïnteresseerd in academische activiteiten, kom dan meteen langs in E210 of stuur mij een e-mail. Ik kijk ernaar uit om jullie allen te ontmoeten!

vpaa@elsatilburg.nl

Vice President for Seminars & Conferences: Jasper van den Boom

Hallo allemaal, ik ben Jasper van den Boom en ik zal dit jaar de Vice President for Seminars & Conferences voor ELSA Tilburg zijn. Ik zal samen met mijn team van commissieleden lezingen verzorgen die je niet enkel zullen inspireren om een andere kijk te vormen ten aanzien van een onderwerp, maar het is ook de ultieme kans om vragen te stellen aan professionele over hun ervaringen met het desbetreffend onderwerp. Tevens zal ik een aantal geweldige studiereizen organiseren waardoor je de mogelijkheid krijgt om de cultuur (en het nachtleven) van ons land en het buitenland te ervaren! Ik hoop jullie allemaal te zien op onze evenementen of in de ELSA kamer in het E-gebouw!

vpsc@elsatilburg.nl

Vice President for Student Trainee Exchange Programme: Monika Šćekić

Beste rechtenstudenten,
Ik ben Monika Šćekić, een 20-jarige ondernemingsrechtstudent (derde jaar bachelor) die dit academisch jaar is aangesteld als de Vice President van STEP van ELSA Tilburg. Als VP van STEP ben ik enerzijds verantwoordelijk voor de benadering van ondernemingen en instituties die een samenwerking met ELSA Tilburg mogelijk willen maken; hierdoor zal er een gevarieerde keus ontstaan aan stageplekken voor onze actieve, carrièregerichte student. Anderzijds ben ik het aanspreekpunt voor het gehele proces ten tijde van een stage bij de bestaande partners van ELSA. Dit omvat de aanmeldingsprocedure tot aan het eind van de stage. Mochten er vragen zijn over STEP, schroom dan geen enkel moment om contact met mij op te nemen via het e-mailadres vpstep@elsatilburg.nl.

vpstep@elsatilburg.nl